Έχετε σκεφτεί ποτέ τι κοινά μπορεί να έχουν οι ήρωες της ελληνικής μυθολογίας με τη μόδα; Κι όμως, έχουν! Η ελληνική μυθολογία, η παράδοση και η κληρονομιά ήταν το έναυσμα για να δημιουργηθεί το sustainable brand παιδικών ρούχων Artemis & Apollon.

Όραμα του Artemis & Apollon

Αυτή η γοητεία για την μυθολογία δημιούργησε και το βασικό αφήγημα του Artemis & Apollon: μυθική μόδα για θρυλικά παιδιά. Ως γνωστόν, η Άρτεμις και ο Απόλλωνας ήταν δίδυμα αδέρφια. Η μεν θεά του κυνηγιού αλλά και προστάτιδα των παιδιών και των ζώων, ο δε θεός της τέχνης, της ποίησης και του φωτός.

Ο σκοπός αυτού του ελληνικού brand παιδικών ρούχων, εκτός από την ξεχωριστή ποιότητα των πρώτων υλών του η οποία είναι απόλυτα φιλική προς το παιδικό δέρμα, είναι να προσφέρει στο κάθε παιδί έναν διασκεδαστικό φίλο και ήρωα στο πλευρό του. Να ξαναζωντανέψει τις ανεξάντλητες ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας και πολιτιστικής κληρονομιάς σε σύγχρονες εικόνες, μοτίβα και αφηγήματα. Το concept του brand πέρα από διασκεδαστικό είναι και εκπαιδευτικό. Τα patterns και οι ιστορίες των ρούχων εντυπωσιάζουν τα παιδιά και δίνουν την ευκαιρία στους γονείς να συζητήσουν μαζί τους για την ιστορία πίσω από κάθε σχέδιο. 

Έτσι, το moto του Artemis & Apollon είναι: “κάθε ρούχο έχει μια ιστορία να πει και έναν φίλο να συναντήσει και να ανακαλύψει.”

Ένας γονιός ή ένας νονός κάνοντας δώρο στο παιδί ένα από τα ξεχωριστά κομμάτια του Artemis & Apollon, υποστηρίζει την έννοια της υπεύθυνης και στοχευμένης δημιουργίας. Επίσης, στηρίζει και μια νέα ελληνική επιχείρηση με βασική αξία της το slow fashion και όχι την μαζική παραγωγή. 

Μπορείτε να ανακαλύψετε τις μυθικές συλλογές του Artemis & Apollon και να γνωρίσετε τους θρυλικούς ήρωες των ρούχων, στο artemisandapollon.com & φυσικά σε Instagram και Facebook.

Αγαπάς την μόδα που σέβεται τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον; Έλα στην ομάδα μας στο Facebook και το Instagram, για να γράψουμε μαζί το μανιφέστο της μόδας… από την αρχή!