Η Ηρώ, η Γωγώ και η Όλια είναι τρεις αδελφικές φίλες, they believe in the power of 3 και για αυτό είναι μαζί στη ζωή και ενωμένες στο επιχειρείν. Το όραμά τους εδώ και πολύ καιρό ήταν να συνεργαστούν κάποια στιγμή σε ένα κοινό project μετουσιώνοντας όλες τις αξίες και τα ιδανικά τους σε μία καινοτόμα επιχειρηματική πρόταση. Οι συνθήκες ωρίμασαν και σήμερα με χαρά μας παρουσιάζουν το Igo project, μία συνεργασία με γερές βάσεις, χτισμένο στην αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη, μία ένωση δυνάμεων, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Τι είναι το Igo Project;

Το Igo Project είναι ένα eshop που προωθεί τους Έλληνες σχεδιαστές και την ηθική μόδα. Η κοινή αισθητική τους και ο θαυμασμός που μοιράζονται για τις δημιουργικές προτάσεις των Ελλήνων σχεδιαστών, συνυπάρχουν στις ιδιαίτερες επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ που θα βρείτε στην ιστοσελίδα τους. Οι διαδρομές αλλάζουν, οι τάσεις εξελίσσονται ωστόσο ο τελικός προορισμός των #igoprojectgirls παραμένει πάντα ο ίδιος: να νιώθεις όμορφη και ξεχωριστή μέσα σε κάθε outfit.

Η μαζική προσέγγιση “one fits all” δεν είναι στη φιλοσοφία τους για τη μόδα και το design. Κάθε γυναικείο σώμα είναι μοναδικό και τις εμπνέει για να προτείνουν ξεχωριστά, ιδιαίτερα fashion items για να το πλαισιώσουν. Όλα τα ρούχα σχεδιάζονται, ράβονται και παράγονται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα από Έλληνες designers που αντλούν έμπνευση για τα prints από τα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού, της Μεσογείου και του ελληνικού πολιτισμού. Κύριο μέλημα τους είναι να χρησιμοποιούν συσκευασίες που παράγονται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά ώστε να ενισχύσουν τη προστασία του περιβάλλοντος.

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ της igoproject θα τα βρείτε στο www.igoproject.gr

Get social:  igoproject

Αγαπάς την μόδα που σέβεται τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον; Έλα στην ομάδα μας στο Facebook και το Instagram, για να γράψουμε μαζί το μανιφέστο της μόδας… από την αρχή!